دستگاه های آب شیرین کن
دستگاه های آب شیرین کن عموما در شکل و اندازه های مختلف و با عنوان های صنعتی، نیمه صنعتی و خانگی طراحی و تولید می شوند. از این دستگاه ها با نام های دیگری مانند دستگاه های RO ، دستگاه های تصفیه آب و یا دستگاه های اسمز معکوس نیز میتوان نام برد.

دستگاه آب‌ شیرین ‌کن صنعتی
دستگاه آب شیرین کن صنعتی توانایی حذف باکتری ها، ویروس ها، ذرات معلق، املاح حل شده در آب، و حتی رنگ و بو را داشته که به همین دلیل بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.
موارد استفاده از دستگاه آب شیرین کن صنعتی:
• تصفیه آب به منظور کلیه تجهیزات حرارتی و برودتی.
• تصفیه آب شور دریا برای تأمین آب شرب و آب مصرفی در شهرها
• تصفیه فاضلاب خروجی از تصفیه خانه ها برای کشاورزی و پرورش آبزیان
• استفاده دوباره از پساب خروجی مکان های خدماتی مانند کارواش.
• تولید آب مقطر برای مصرف مراکز درمانی و بهداشتی.
• تصفیه آب به منظور استفاده در کارخانه‌های تولید موادغذایی و آب میوه.

مراحل تصفیه آب در دستگاه اب ‌شیرین‌ کن صنعتی عبارتند از:
۱-گندزدایی آب
آب های تصفیه نشده یا همان آب خام به طور معمول حاوی رنگ، مزه، بو و عوامل بیماری زا از قبیل ویروس ها و باکتری ها می باشند، که از بین بردن این آلودگی ها در مرحله گندزدایی انجام می شود.
۲-پیش تصفیه
در بخش پیش تصفیه ناخالصی هایی از قبیل ذرات جامد معلق، فلزات سنگین و گازهای مختلف توسط المان هایی مانند فیلتر شنی  و فیلتر کربنی حذف می گردند. که این عمل ضمن بالا بردن کیفیت نهایی آب باعث می شود که ماندگاری و دوام فیلترهای اسمز معکوس افزایش یافته و در نتیجه آن عمر دستگاه نیز بیشتر می شود.
۳-فیلتر میکرونی
این قسمت از دستگاه آب‌شیرین‌کن وظیفه حذف ذرات میکرونی کوچک‌تر از 80 میکرون را دارد. این فیلتر به‌عنوان فیلتر نهایی بعد از فیلترهای شنی و کربنی مورد استفاده قرار می‌گیرد و پراستفاده‌ترین فیلتر در صنعت تصفیه آب هستند.
۴-اسمز معکوس
نهایی ترین مرحله تصفیه آب در دستگاه آب شیرین کن با روش اسمز معکوس انجام می شود. روش اسمز معکوس بدین صورت است که به وسیله پمپ، فشاری بیشتر از فشار اسمزی تولید می شود و سپس آب از بخش با فشار بیشتر و از میان فیلتر نیمه تراوای اسمز معکوس به سمتی که فشار کمتری دارد حرکت می کند. انتخاب فیلتر با کیفیت و چیدمان مناسب باعث می شود بازده دستگاه افزایش یافته و در نتیجه آن پساب خروجی دستگاه کاهش یابد.
۵-آنتی اسکالانت
در فرآیند تصفیه آب به منظور جلوگیری از تشکیل رسوب و املاح بر روی ممبران از تزریق آنتی اسکالانت استفاده می گردد. استفاده بجا از آنتی اسکالانت باعث افزایش طول عمر ممبران شده و هزینه های نگهداری از قبیل تعویض و شستشوی ممبران را کاهش می دهد.

طراحی آب شیرین کن صنعتی
برای طراحی یک سیستم آب ‌شیرین ‌کن صنعتی لازم است موارد زیر مشخص شوند:
• فشار آب ورودی و فشار جریان خروجی
• دبی ورودی و خروجی سیستم
• هدایت الکتریکی آب ورودی و خروجی
• دمای محیط و دمای آب ورودی


دستگاه آب شیرین کن خانگی
دستگاه آب‌ شیرین کن خانگی از چندین مرحله‌ جهت تصفیه و پاک ‌سازی آب استفاده مینماید. مهم‌ترین وظیفه وعملکرد این دستگاههای تصفیه آب ،جداسازی املاح معلق ،کلر و آلودگی‌های فیزیکی از آب است.
آب نهایی از این مراحل بسیار شفاف و تمیز است و بدون هیچ نگرانی می‌توان از آن برای آشامیدن و پخت ‌وپز استفاده کرد. همچنین این دستگاه‌ها دارای فیلترهای قلیایی ساز و املاح معدنی جهت افزودن برخی از املاح به آب هستند.
نصب دستگاه‌های تصفیه‌کننده‌ی آب آسان است. به طور کلی آن‌ها را از نظر نصب در سه گروه زیرسینکی، رومیزی و دیواری قرار می گیرند. دستگاه تصفیه‌ کننده زیرسینکی برای مصارف خانگی بسیار مناسب است و در داخل کابینت قرار می‌گیرد و به دور از دید افراد است.


دستگاه آب شیرین کن نیمه صنعتی
گاهی مواقع در بعضی از مکان ها ، نیاز به مقدار بیشتری از تصفیه آب در روز می باشد که دستگاههای آب شیرین کن خانگی در تولید این مقدار آب عاجز هستند . به عنوان مثال در آشپزخانه یک رستوران ، نانوایی ، در آبدارخانه ادارات و شرکتها ، برای یک آکواریوم بزرگ و … از آنجا که دستگاههای اب شیرین کن خانگی توان تولید بالای ۱۰۰ لیتر اب را در ۲۴ ساعت شبانه روز ندارند ، لذا برای مکانی که شما نیاز به ۱۰۰ لیتر اب و بیشتر را دارید بهتر است که از دستگاههای آب شیرین کن با ظرفیت بیشتر استفاده کنید .این مدل دستگاه های آب شیرین کن ، در رده بین دستگاههای خانگی و صنعتی هستند و از این رو به آنها دستگاه های اب شیرین کن نیمه صنعتی گفته می شود .
این دستگاه ها ، تفاوت زیادی با دستگاه های اب شیرین کن خانگی ندارند و اساس کار و مراحل تصفیه دقیقا همان است فقط از فیلترهای بزرگتر با ظرفیت بیشتر  استفاده شده است .

با ثبت درخواست آنلاین پروژه از طریق سایت از تخفیف بهرمند شوید